Kokonaisvaltainen projektisuunnittelu

Akvaariopaketti kotiin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin

Olemme myyneet, suunnitelleet ja toteuttaneet useita satoja meri- tai makeanvesiakvaariopakettia viimeisen 30 vuoden aikana. Näihin lukeutuvat muun muassa aloittelijatason nanoriuttoja, suurempia riutta-akvaarioita, vaativia design kokonaisuuksia ja erittäin laajoja akvaariokokonaisuuksia yritysten, organisaatioiden ja julkisten toimijoiden tiloihin. Suurin toteuttamamme projekti on yli 10 000 litrainen kokonaisuus ja suurin yksittäinen akvaario on kooltaan 5500 litraa.

Koteihin voi tilata valmiita akvaariopaketteja alan tunnetuimmilta yrityksiltä. Toteutamme myös mittatilauksesta juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi sopivia ratkaisuja, joissa jokainen yksityiskohta, osa ja mitta voidaan räätälöidä tilaan sopivaksi elämykseksi, jossa otetaan asunnon muu sisustus huomioon.

Yrityksille, organisaatioille tai julkisiin tiloihin toteutetut akvaariokokonaisuudet ovat yleensä mittatilauksena tehtyjä ratkaisuja, jolloin voidaan ottaa tilan vaatimat erityistarpeet paremmin huomioon, niin vaaditun tekniikan, kuin elämyksellisyyden osalta. Olemme toimittaneet akvaarioita mm. messukeskuksen ravintolaan, yritysten kokoustiloihin ja auloihin sekä kaupunkien sosiaalipalveluiden asumisyksikköön.

Tutkimusten mukaan akvaarioilla on todistettavia ja näytettäviä terveyteen positiivisesti vaikuttavia hyötyjä, kuten stressitason laskeminen, keskittymiskyvyn kasvaminen ja mielen rauhoittuminen. Näitä etuja voidaan hyödyntää organisaatioiden työhyvinvointia ja työviihtyvyyttä ohjaavissa konkreettisissa toimenpiteissä, joilla voidaan saavuttaa parempia henkilöstö- ja liiketaloushyötyjä.

 
koralli+-+acropora.jpg
 

Huolettomuus ja tehokkuus

Akvaarioiden huolto ja ylläpitopalvelut

Akvaarion huolto- ja ylläpitopalveluilla voit varmistaa harrastuksesi menestyksen ja tavoiteltujen tulosten saavuttamisen. Asiantuntijuutemme ja kokemuksemme kautta voimme suorittaa kaikki huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimet nopeasti ja tehokkaasti. Näin voit keskittyä nauttimaan silmäterästäsi ja käyttää vapaa-aikaasi muihin haluamiisi asioihin.

Palvelut ovat erinomaisia myös silloin kun olet lomalla, loma- tai työmatkalla, sillä hetkellä kiireisenä, sairastuneena tai muissa yllättävissä tilanteissa. Näin varmistat akvaariosi ja kalojesi hyvinvoinnin ja voit luottaa ammatilaisen tekemän työhön.

Yrityksissä, organisaatioissa tai julkisissa tiloissa huollon ja ylläpidon ulkoistamisella ei viedä työntekijöiden aikaa, sekoiteta organisaation rutiineja tai häiritä liiketoiminnan tekemistä muulla tavoin. Näin varmistutaan aina hyvinvoivasta ja ensiluokkaisesta elämyksestä, jota työntekijät ja asiakkaat voivat ihailla.

Sopimukset räätälöideään juuri tarpeisiisi sopivaksi, jolloin voidaan määritellä sopivat huoltovälit, työn laajuus ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten huolehtiminen ylläpidossa tarvittavista tuotteista.

 
kala+-+koralli.jpg
 

Tilanteen hallinta ja sujuvuus

Akvaarioiden asennus ja muutot

Oikein ja turvallisesti asennettu akvaario kannattaa jättää ammattilaisen asennuttamaksi, jolloin voidaan varmistaa asennuksen vedenpitävyys ja toimivuus. Suoritamme kaikkia asennukseen liittyviä töitä, kuten putkitusten ja laitteiden asentaminen, koekäyttäminen ja testaaminen sekä ohjelmoiminen.

Akvaarioiden muutto vaatii yleensä erikoisjärjestelyjä ja huomiointia, jotta eläinten hyvinvointi ja muutos sujuvuus voidaan taata. Pystymme toimittamaan muuton jälkeiseen asennukseen tarvittavat valmiit suolavedet ja suuria määriä siirtoon tarvittavia tarvikkeita ja kantajia.

Siniriutalla on ajantaiset vakuutukset yllättävien vahinkotilanteiden hallintaan.

 
 
kala.jpg

Asiantuntijuus ja kokeneen ammattilaisen näkökulma

Meri- ja makeanveteen liittyvät konsultoinnit ja luennot

Konsultointimme kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki akvaariohin liittyvät asiat. Voimme auttaa suunnitelmien hiomisessa, ongelmien ratkaisemissa tai olemassa olevan akvaarion uudelle tasolle viemisessä. Olemme myös pitäneet luentoja ja esiintymisiä sekä tuottaneet asiantuntijanäkökulmaa harrastukseen liittyen erilaisiin julkaisuihin. Olemme antaneet asiantuntemustamme muun muassa Uuden lastensairaalan akvaarion asukkien valintaan ja toimitukseen liittyen sekä Sealife Helsingin kalalajien toimitukseen.

pehmytkoralli.jpg

Akvaarion asukkaat ja ylläpito

Kalojen, tekniikan ja tarvikkeiden kauppa maahantuonti

Kauttamme saat kaikki akvaarioosi tulevat asukkaat, kuten kalat, selkärangattomat, korallit ja elävän kiven. Elävät hankitaan luotettujen maailmanlaajuisten toimijoiden, kuten Tropical Marin Centerin kautta, jolloin voimme varmistua eettisestä toimitusketjusta ja elävien jäljitettävyydestä. Kaikilla maahantuomillamme elävillä on CITES-todistus, jolla todistetaan, että kerääminen ei ole vahingoittanut luontaista lajikantaa ja varmistetaan, että laji ei ole uhanalainen.

Olemme toimittaneet tuhansia eläviä onnellisille asiakkaille. Meillä on myös ollut mahdollisuus toimittaa erikoisempia ja vaikeammin hankittavia lajeja, joita voidaan pitää taidehankintaan verrattavissa olevana hankintana. Kauttamme tilatut elävät myös karanteenataan huolellisesti, josta voit lukea alta lisää.

Maahantuomme vain luotettavia, turvallisia ja testattuja tuotteilla brändeiltä, joilla on pitkä kokemus alalta. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti, jotta saat aina parhaimman vastineen investoinnillesi ja laadukkaita tuotteita, joihin voi luottaa. Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi tekniikan ja akvaarion ylläpitoon tarvittavat tuottet.

mandariinikala+-+riuttakala.jpg

Eläinten eettinen kohtelu ja hyvinvointi

Akvaariokalojen ja korallien karanteenauspalvelut

Eläinten eettinen ja asiallinen kohtelu sekä hyvinvointi ja terveys ovat meille sydänasia, joista emme anna periksi. Haluamme varmistaa eläinten ja asiakkaan onnellisuuden tarjoamalle huolellisesti ja omissa asianmukaisissa tiloissa karanteenattuja eläviä. Karanteenaukseen sisältyy päivittäinen tarkkailu, jolla voidaan havaita poikkeavaa käytöstä ja sairauksia sekä muita toimenpiteitä, joilla varmistetaan terve ja vahva yksilö. Kaloja karanteenataan tarpeeksi pitkään, jonka lisäksi voimme tarjota erityispitkiä karanteenausaikoja ja kalahotellia esimerkiksi sairauksien hoitojen ajaksi.

naso -akvaario - kala.jpg
sininen-tausta.png
]