Merivesiakvaario kotiin

 

Merivesiakvaario mahdollistaa palan eksoottista luontoa kotonasi. Seikkailu merien monimuotoisuuteen voi alkaa kotisohvalta käsin nauttien. Mikä onkaan mielenkiintoisempaa, kuin katsoa eläimien luonnollista käyttäytymistä tai seurata korallien kasvamista. Harrastuksen myötä on mahdollista oppia uutta, kehittää omia tietojaan ja taitojaan ja seurata omaa kädenjälkeään. Kokemuksen puute ei ole esteenä tämän harrastuksen aloittamiseen, autamme eteenpäin ja saat meiltä kattavasti neuvoa ja apua, jonka lisäksi laaja yhteisömme Facebookissa on tukenasi kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Merivesiakvaario voi olla pienempi nanoriutta, valmispaketti tai yksilöllinen riutta-akvaario.

Tutkimusten mukaan merivesiakvaario vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin monenlaisin tavoin; vähentää stressiä, laskee verenpainetta ja rauhoittaa mieltä. Merivesiakvaario toimii myös vaikuttavana sisustuselementtinä, joka tuo tunnelmaa, valoa ja energisyyttä myös talven pimeyden keskelle. Akvaarion designia ja yksityiskohtia voidaan sovittaa olemassaolevaan sisustukseen saumattomasti. Perheissä lapset ovat kokemuksemme mukaan innoissaan päässeensä mukaan harrastamaan aikuisten kanssa, jolloin perheen yhdessätekemiseen on saatu uusi ulottuvuus.

Kauttamme saat laajan valikoiman akvaarioita ja laadukkaat merivesiakvaariopaketit, kysy lisää!

Luonnolliset koralliriutat ovat ilmastonmuutoksen ja saasteiden vuoksi todellisessa vaarassa. Missionamme on edistää tietoisuutta näiden ekosysteemien hauraudesta ja tärkeydestä sekä säilyttää palanen luontoa käsissämme.
— Kim Söderberg, perustaja
 

Inspiraatiota joistakin toimittamistamme merivesiakvaarioista

 
 

Merivesiakvaarion perustaminen sujuvasti

Akvaariot voivat olla tekniikaltaan lähes täysin automatisoituja, yksinkertaisesti toimivia tai huoltosopimuksella huollettavia kokonaisuuksia. Voimme räätälöidä tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopivia ratkaisuja. Investointi voidaan tehdä myös osissa ja pidemmän aikavälin aikana, jotta saat enemmän joustavuutta arkeen.

Toimitusaika ja akvaarion käynnistysaika vaihtelevat projektien mukaan, mutta nyrkkisääntönä voimme pitää hosumisen välttämistä. Kyseessä on kuitenkin pitkän ajan investointi, joten haluamme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimitusaika valmiille akvaariopaketeille on noin 3 viikkoa ja räätälöidyille kokonaisuuksille hieman pidempi, riippuen tilauksen vaativuudesta. Tämän jälkeen alkaa akvaarion “kypsytysaika”, jolloin akvaarion hyvää bakteerikantaa rakennetaan. Optimaaliset vesiolosuhteet antavat edellytykset eläimien pitämiselle. Tämä vaihe on aina yksilöllinen, mutta voi kestää joitakin kuukausia.

Kypsymisen jälkeen akvaario on valmis ottamaan vastaan ensimmäiset asukkinsa; selkärangattomat, kalat ja korallit. Autamme valitsemaan sopivat lajit akvaarioosi, jotta varmistamme eläimien hyvinvoivan elämän. Vastuullisuus on meille tärkeää, joten toimitamme kaikki eläimet karanteenattuina, terveinä ja hyvinsyöneinä, mikä on tärkeää pitkäikäisten asukkien kannalta.

Avaimet käteen toimituksella voit nojata yli 30 vuoden kokemukseemme ja asiantuntijuuteemme, jolloin saat rahallesi parhaimman vastineen ja kriteeriesi perusteella akvaarioosi sopivimmat laitteet ja ratkaisut.

 

Inspiraatiota maailmalta

Siniriutta merivesiakvaario akvaario riutta-akvaario
Siniriutta merivesiakvaario akvaario riutta-akvaario
 
Siniriutta merivesiakvaario akvaario riutta-akvaario
Siniriutta merivesiakvaario akvaario riutta-akvaario