Vi förverkligar dina akvariedrömmar

Vi är specialiserade på att planera och förverkliga akvariehelheter som bemöter våra kunders behov. För att se till att våra kunder kan njuta av sina akvarium obesvärat, erbjuder vi också en servicetjänst som underlättar skötseln kontinuerligt eller vid behov. Hos oss hittar du också alla nödvändiga tillbehör och tilläggsmedel för kontinuerlig skötsel.

Våra tjänster:

  • Planering, förverkligande och installering av akvarieprojekt

  • Service och underhåll

  • Tillbehör för skötsel

  • Konsultering

  • Karantän av fiskar

Kontaktuppgifter nedan

Nemo%2B-%2Bvuokkokala%2B-koralli.jpg

Akvarier till hemmet

Ett havsvattensakvarium är en bit exotiskt natur i ditt hem. Du kan njuta av havets mångfald och följa med det lilla revet i ditt vardagsrum. Akvariets design och detaljer kan för anpassas till dekoren och inredningen sömlöst.

För lite erfarenhet är inte ett hinder till att skaffa ett akvarium. Vi hjälper dig till en början och stöder dig i din hobby. I vår Facebook-grupp hittar du också en bred och hjälpsam community av hobbyister.

Ett akvarium kan vara ett mindre nanorev, ett färdigpaket eller ett unikt korallrevsakvarium. I våra lösningar kan du njuta av över 30 års erfarenhet och vår sakkunnighet så du får valuta för pengarna och ett fungerande akvarium som passar dina behov.

Akvarier för företag

För företag, organisationer och offentliga utrymmen är akvarier oftast skräddarsydda helheter som komplementerar och beaktar utrymmets behov då det kommer til teknik och inredning.

Vi har levererat akvarium bl.a. till restauranger, lobbyer och vänterum, apotek, köpcentrum, co-working utrymmen samt public service utrymmen. Ett av våra största färdiga projekt finns i köpcentret Iso Omena i Esbo.

Enligt undersökning har akvarier bevisligen positiva hälsoeffekter som sänkt stressnivå och ökad koncentrationsförmåga. Ett fint akvarium kan också fungera som en upplevelse som ökar trivseln på kontoret och imponerar kunder.

kala.jpg

Berätta om dina drömmar för oss

 

 

Ta kontakt, så kan vi diskutera och planera hur vi kan förverkliga dina planer och drömmar

Akvariemästare Kim Söderberg

tel. 050 478 0333

eller detta formulär

Namn *
Namn
Telefon
Telefon

 

Lagerbutik

Kiirikkanummentie 86
03320 Selki

I vår lagerbutik kan du bekanta dig med koraller och fiskar, tekniken samt uppleva och se vår verksamhet. Du kan också köpa produkter och tillbehör för skötsel.

Öppet enligt överenskommelse.

 
 
koralli.jpg

Inspiration och information

Siniriutta Facebook

Siniriuttas officiella Facebook sida, var du hittar publikationer om vår verksamhet, kampanjer, offerter samt info om hobbyn.

Siniriutta gruppen i Facebook

En öppen diskussionsgrupp var man diskuterar med en god anda allt om hobbyn.

Saltvattensakvarium i restaurangen Barcelona

Officiella Facebook sida för 5500 liters saltvattensakvarium. Akvariet ligger i Tammerfors utställnings- och idrottscenter.

Puutarhalammikko.fi

Till Siniriutta familjen hör också en sida om planering och förverkligande av trädgårdsdammar. Ta en titt på vår webbplats och sök inspiration till din egen trädgård.

Sealife Helsingfors

Sealife Helsinki är Finlands största offentliga akvarium. En mycket bra plats för att söka inspiration och ideer till sitt akvarium.

vuokko+-+akvaario+-+el%C3%A4in.jpg
]