Siniriutta -ryhmä Facebookissa

Siniriutan vapaampi keskusteluryhmä, jossa hyvässä hengessä keskustellaan kaikesta harrastukseen liittyvistä asioista.

Siniriutta Facebookissa

Siniriutan virallinen Facebook sivu, jossa löydät yrityksen toimintaan liittyviä päivityksiä, kampanjoita tai tarjouksia sekä infoa harrastukseen liittyen.

meriAkvaario ravintola Barcelonassa

5500 litraisen merivesiakvaarion viralliset Facebook-sivut. Akvaario sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

 
puhdistajarapu+-+koralli.jpg
 
 

Puutarhalammikko.fi

Siniriutan perheeseen kuuluva puutarhakeitaiden ja vesiaiheiden suunnitteluun, toteutukseen ja konsultointiin keskittyvä yritys. Tuomme luonnon luoksesi ja hoidamme tarvittaessa kaiken avaimet käteen periaatteella. Käy tutustumassa verkkosivuihin ja hakemassa innostusta ja inspiraatiota omalle pihallesi. Minkälainen on oma salainen keitaasi?

 
 
koi karpit - puutarhalammikko.jpg
 
 

NOAA Coral Reef Conservation Program

National oceanic atmospheric and administration on sää- ja valtamerentutkimusorganisaatio, joka yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa tukee koralliriuttojen tutkimusta, suojelua ja ongelmien ratkaisuissa. Verkkosivuilla on runsaasti tietoa, tutkimusdataa ja uutisia koralliriuttojen tilanteesta.

International coral reef iniative

Tutkimusorganisaatio, joka yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa tukee koralliriuttojen tutkimusta, suojelua ja ongelmien ratkaisuissa. Verkkosivuilla on runsaasti tietoa, tutkimusdataa ja uutisia koralliriuttojen tilanteesta.

 
 
pehmytkoralliriutta.jpg
 
 

 Sealife Helsinki

Merimaailma Sealife Helsinki on Suomen suurin yleisöakvaario, jossa pääsee tutustumaan muun muassa koralliriuttoihin, haialtaaseen ja meduusoihin. Sealifessa on noin 50 allasta, joista suurin on 250 000 litrainen valtameriallas. Eläinlajeja on noin 100 erilaista ja eläimiä noin 3000 kappaletta. Sealife järjestää myös ajoittain vaihtuvia näyttelyitä. Inspiraation hakemiseen oiva paikka. Lisäksi Sealife tukee suojelutyötä, kuten Itämerihaastetta.

 
 
jellyfish-1288749.jpg
]