Kokonaisvaltainen projektisuunnittelu

Akvaariopaketti kotiin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin

Olemme myyneet, suunnitelleet ja toteuttaneet useita satoja meri- tai makeanvesiakvaariopakettia viimeisen 30 vuoden aikana. Näihin lukeutuvat muun muassa aloittelijatason nanoriuttoja, suurempia riutta-akvaarioita, vaativia design kokonaisuuksia ja erittäin laajoja akvaariokokonaisuuksia yritysten, organisaatioiden ja julkisten toimijoiden tiloihin. Suurin toteuttamamme projekti on yli 10 000 litrainen kokonaisuus ja suurin yksittäinen akvaario on kooltaan 5500 litraa.

Koteihin voi tilata valmiita akvaariopaketteja alan tunnetuimmilta yrityksiltä. Toteutamme myös mittatilauksesta juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi sopivia ratkaisuja, joissa jokainen yksityiskohta, osa ja mitta voidaan räätälöidä tilaan sopivaksi elämykseksi, jossa otetaan asunnon muu sisustus huomioon.

Yrityksille, organisaatioille tai julkisiin tiloihin toteutetut akvaariokokonaisuudet ovat yleensä mittatilauksena tehtyjä ratkaisuja, jolloin voidaan ottaa tilan vaatimat erityistarpeet paremmin huomioon, niin vaaditun tekniikan, kuin elämyksellisyyden osalta. Olemme toimittaneet akvaarioita mm. messukeskuksen ravintolaan, yritysten kokoustiloihin ja auloihin sekä kaupunkien sosiaalipalveluiden asumisyksikköön.

Tutkimusten mukaan akvaarioilla on todistettavia ja näytettäviä terveyteen positiivisesti vaikuttavia hyötyjä, kuten stressitason laskeminen, keskittymiskyvyn kasvaminen ja mielen rauhoittuminen. Näitä etuja voidaan hyödyntää organisaatioiden työhyvinvointia ja työviihtyvyyttä ohjaavissa konkreettisissa toimenpiteissä, joilla voidaan saavuttaa parempia henkilöstö- ja liiketaloushyötyjä.