Akvaarion asukkaat ja ylläpito

Kalojen, tekniikan ja tarvikkeiden kauppa maahantuonti

Kauttamme saat kaikki akvaarioosi tulevat asukkaat, kuten kalat, selkärangattomat, korallit ja elävän kiven. Elävät hankitaan luotettujen maailmanlaajuisten toimijoiden, kuten Tropical Marin Centerin kautta, jolloin voimme varmistua eettisestä toimitusketjusta ja elävien jäljitettävyydestä. Kaikilla maahantuomillamme elävillä on CITES-todistus, jolla todistetaan, että kerääminen ei ole vahingoittanut luontaista lajikantaa ja varmistetaan, että laji ei ole uhanalainen.

Olemme toimittaneet tuhansia eläviä onnellisille asiakkaille. Meillä on myös ollut mahdollisuus toimittaa erikoisempia ja vaikeammin hankittavia lajeja, joita voidaan pitää taidehankintaan verrattavissa olevana hankintana. Kauttamme tilatut elävät myös karanteenataan huolellisesti, josta voit lukea alta lisää.

Maahantuomme vain luotettavia, turvallisia ja testattuja tuotteilla brändeiltä, joilla on pitkä kokemus alalta. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti, jotta saat aina parhaimman vastineen investoinnillesi ja laadukkaita tuotteita, joihin voi luottaa. Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi tekniikan ja akvaarion ylläpitoon tarvittavat tuottet.